Welkom

Welkom op de website van het Observatorium voor Gezondheid en Welzijn van Brussel-Hoofdstad, studiedienst van de diensten van het Verenigd College van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie.

Op deze website vindt u alle informatie over onze opdrachten, onze projecten, onze publicaties en geactualiseerde gegevens inzake gezondheid en armoede in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Dit materiaal staat ten dienste van iedereen die meewerkt aan de uitbouw van het gezondheids- en armoedebeleid in het Brussels Gewest: beleidsmakers, actoren op het werkveld of onderzoekers.

Neem gerust contact met ons op, geef opmerkingen of stel vragen en vergeet u niet in te schrijven indien u op de hoogte gehouden wil worden van onze nieuwe publicaties.

Onze laatste publicaties

Inzichten in non take-up van de sociale rechten en in sociale onderbescherming in het Brussels Gewest - Thematisch rapport 2016

Update Gezondheidsindicatoren van Brussels Gewest

Nota van het Observatorium nr3: Ouderen en de rust-en verzorgingstehuizen in het Brussels Gewest. Een stand van zaken in 2016 met een focus op de rusthuisbewoners met profiel O of A

Zoom op de gemeenten - editie 2016

Welzijnsbarometer 2016


Laatst gewijzigd op 28/03//2017

 

afdrukken
Home  
Nieuws  
Wie zijn wij?  
Brusselse context  
Gezondheid  
Armoede  
Indicatoren  
Publicaties  
Nieuwsbrief  
Projecten